Arbejdsløse: Du har Fået Syv Muligheder for At Tage med det Samme!

Hvad gør du, når efter år med det samme selskab, du går ind på kontoret og et memo på dit skrivebord “skylden” recessionen for at lade dig gå! Tal fra samme afdeling gjort officiel, hvad enhver person, der lever over jorden i de sidste år allerede vidste – at den personlige indkomst i 42 stater i USA faldt i 2009. Nevada og Wyoming blev værst ramt, ned med 4,8% og 3,9% hhv. Den litteratur, der fokuserer på 3 grunde til, at ægteskabet har en beskyttende effekt på trivsel-økonomiske fordele, følelsesmæssig støtte, og de generelle fordele ved at leve med en anden person24-hver, som potentielt kan forklare, hvorfor, i tilfælde af kvinder, der blev arbejdsløs og ikke modtager ydelser havde en større effekt blandt de, der var enlige.

Ifølge en rapport fra Congressional Budget Office frigivet i denne uge, Social Sikkerhed vil betale mere i udbytte i år, end det modtager i lønskatter. Stadig, 502 var den største kvartalsvise tal i år, mere end det dobbelte af den samlede for alle i 2008, og det væve større, i betragtning af hvor pinefuld den afgørelse, der kan være. Det betaler sig at studere svært nu, da du kan bruge den viden, som på lang sigt. Ikke overraskende, økonomer forventes en hurtigere, mere robust opsving fra 2007-08 krise, med arbejdsløshed til gennemsnit 8,2% sidste år, til sidst der stiger til 8,8% i 2010. Som én ud af ti erhvervsaktive alder Amerikanerne ved nu, disse tal var alt for optimistisk.

den Officielle arbejdsløshed er nu tæt på 10%, og som vi nævnte tidligere på ugen, og den “U6” metrisk, som omfatter “modet” og “marginalt tilknyttet” arbejdere, er i øjeblikket nord for 17%. Som altid, det er svært at overvurdere omfanget af feds’ prognoser uduelighed. UIA kan kræve, at ansøgerne til at deltage i en a-interview over telefonen bør deres applikationer anledning til bekymring. Hr. Morrison sagde, at han aldrig havde beskæftiget sig med et mere kompliceret spørgsmål end spørgsmålet om, hvorvidt det var bedre at holde folk er knyttet via løntilskud til arbejdsgivere, der kan ikke være levedygtig, eller i stedet have dem på velfærd, men i et system, der er designet til at hjælpe dem tilbage i arbejde.

I 2010, mere end 200 millioner mennesker vil være der bor i udlandet. Dette omfatter at øge antallet af pensionister at flytte til varmere lande, på grund af klimaet og lavere leveomkostninger. En lavere skat på arbejde øger netto løn og arbejdsløshedsunderstøttelse. Hvis du kræver enhver form for monetære hjælp, kan du kontakte Lån På Fordele. Ved at hæve yderligere lån, som du ikke ville kun fortsætte med at leve en kvalitet i livet, men vil også bringe vedvarende lykke og fred i sindet, https://akasse-billig.dk/ for din familie. • Livsstil indvandrere, der flytter til udlandet i jagten på en bedre måde at leve på. Er der en måde at supplere arbejdsløshedsunderstøttelse med ekstra arbejdsløshed forsikring dækning?