Eksperter spørgsmål Flip-Flops på arbejdspladsen og deres virkning på vores fødder.

Kvinderne er iført flip flops i arbejdspladsen mere, især i de varmere måneder. Amerikanske stil eksperter mener, at flip flops kunne være skadeligt, ikke kun vores fødder men vores karriere.

Der er så mange nye stilarter i flip flops: beaded, læder, pailletter, at kvinder føler, at det er nemt at slippe af sted med at bære dem til at arbejde.

En medarbejder i West Glenn kommunikation kommentarer, hun bærer flip-flops på dagene hun ikke har vigtige møder med klienter eller undgår at bære dem, hvis hun ved, at en person, der misbilliger vil være på kontoret.

Tusindvis af kvinder i hele landet Overvej flip-flops et uundværligt element i deres sommer garderobe.

En Old Navy og Gap online-undersøgelse viste, at flip-flops var øverst på listen som sommer arbejde påklædning til high school og college studerende. Mere end 31% af de adspurgte kvinder sagde at flip-flops var væsentlig del for deres sommer arbejde garderobe.

Mange virksomheder føler anderledes.

En talskvinde for BNP Paribas siger, at hvis en dresscode siger ingen Badetøj Dette omfatter flip flops.

Stil eksperter anbefaler at flip-flops kunne være til skade for en karriere. Yngre kvinder er dem, der har tendens til at bære dem til at arbejde.

Stil kommentator Meghan Cleary siger, “sko formidle stemningen i en kvinde. Iført flip-flops formidler humør, du er afslappet og på ferie. Det er ikke en god besked på kontoret “

Læger har også bekymringer om effekten af flip-flops på fødderne.

Læger på American College of fod og ankel kirurger sige at flip-flops er forbundet til et stigende antal hæl problemer blandt teenagere og unge voksne.

En repræsentant for nylig sagde, “Vi oplever flere smerter i hælen end nogensinde i patienter 15 til 25 år gammel, en gruppe, der normalt ikke har dette problem.” Hun sagde at tynde såler flip-flops giver ingen svangstøtte og kan intensivere unormal biomekanik i foden bevægelse. Dette vil i sidste ende forårsager smerte og inflammation.

Flip-flops har eksisteret i mindst 70 år, stammer fra traditionel japansk vævet, og eventuelt træ såler sandaler i New Zealand.

Den Y-formet og flade såler sandal er kendt over hele verden og til alle samfundsklasser.

Det er meget almindelig i udviklingslandene for dets overkommelig pris og undertiden den eneste sko fordi det er let at lave.

Udtrykket “flip-flop” får sit navn fra den slapping lyd sandal giver når den rammer jorden og hælen.

Et par år siden livet af flip flop fuldstændig ændret. Blev de trendy og populære. Alle former for butikker sælger dem i en række forskellige farver med alle former for dekorationer. Der er endda en brude Flip flop, som er fuld af Swarovski krystaller og sælger for $140.

I juni 2005 bar Northwestern University’s champion kvindes lacrosse holdet flip-flops til det hvide hus til at møde formanden. Det blev anset for upassende påklædning og kvinderne blev kritiseret

Ellen Campuzano, formanden for Udvalget af farver og Trends, en New York-baserede forecasting service med speciale i fodtøj og tilbehør, mener, at flip-flops’ popularitet næsten har udspillet sin rolle.

“Normalt disse tendenser kommer og går i omkring fem år,” sagde hun. “Jeg tror, vi har nået toppen. De kan ikke være mere udbredt, så måske næste sommer noget vil erstatte dem.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.