Få min betaling: Den bedste måde at spore din skatterefusion på

Onsdag lancerede IRS “Get My Payment”, et online værktøj til at hjælpe skatteydere med at kontrollere status for deres skattebetalinger. Værktøjet vil anmode om visse oplysninger, herunder cpr-nummer og fødselsdato. Selvom nogle brugere modtog en fejlmeddelelse, der sagde, at betalingsstatus ikke var tilgængelig, oplyser finansministeriet, at den opdateres dagligt. Selvom dette værktøj ikke garanterer dig en refusion, kan det stadig være nyttigt for dem, der ikke har modtaget deres refusion inden for to år.

IRS har oprettet dette nye værktøj for at gøre det lettere at spore skatterefusioner. Det er dog ikke så simpelt som at oprette en bankkonto og rette eksisterende detaljer. For par, der tjener op til $ 150,000 om året, kan de modtage op til $ 2,000. Hvis de tjener mere end $ 100,000 om året, er de muligvis ikke berettiget til at modtage nogen penge. Nogle stater kan også modtage mindre stimuluspenge end andre med lavere indkomster.

Hvis du er en af de mange personer, der endnu ikke har modtaget deres sociale sikring, supplerende sikkerhedsoplysninger, jernbanepensionsstyrelse, veterananliggender eller veterananliggender, kan du kontrollere din status ved at besøge IRS’s Get My Pay-websted. Dette websted er i øjeblikket ikke tilgængeligt for opdateringer, men vil snart blive gendannet. Du vil gerne besøge dette websted ofte, hvis du er en af disse mennesker. Det er en fantastisk måde at holde dine penge i orden og sørge for, at du får dem, når det er nødvendigt.

Selvom webstedet Hent min betaling er et nyttigt værktøj til føderale selvangivelsesfiler, fungerer det muligvis ikke for ikke-filere. Ikke-filere kan stadig få adgang til et skatteforberedelsessted for at hjælpe dem med at forberede afkast. Disse fordele er kun en del af IRS’s tilbud. IRS giver også en ekstra plads online til skattefilere. De er muligvis ikke berettiget til at modtage stimulusbetalingerne, men kan kræve dem for kreditter på deres selvangivelser for 2020.

Disse betalinger er blevet gjort lettere af den nye regering. IRS bruger skatteydernes oplysninger, der er op til to år ældre end de forældede oplysninger, der er brugt i de forløbne år. Skattestyrelsen kan også sende checks ud til afdøde skatteydere. Thomas Massies ven tweetede for nylig, at han havde modtaget en “Get My Payment”) stimuluscheck. Nogle mennesker fik dog ikke betalingen, fordi de ikke havde indgivet deres selvangivelse for 2018.

Når du har modtaget betalingen, sender IRS et bekræftelsesbrev via mail. Dette brev indeholder oplysninger om betalingen, hvordan den skal rapporteres til IRS, samt hvordan man gør krav på den. Denne proces kræver, at du giver nogle personlige oplysninger. Hvis det er nødvendigt, kan du også blive bedt om et forudbetalt kortnummer eller et andet finansielt produktnummer. Disse oplysninger er nyttige i tilfælde af et postkontor returnere en stimulus check. Hvis du er berettiget, giver dette værktøj dig mulighed for hurtigt at modtage din betaling.