Halloween kostumer til børn: Komplet Halloween Oplevelse

Halloween kostumer er normalt kostumer båret under Halloween, som falder den 31 oktober hvert eneste år. Kostumer til Halloween opstod i Skotland i 15 85. Men kostumer kunne have været båret før denne dato. Den middelalderlige kostumer til Halloween var lavet af læder og uld, og mange mennesker bar tilbehør såsom hår-dos eller haler. I middelalderen spredte ideen om at klæde sig ud i halloween kostume til andre regioner i Europa. Dette førte til sidst til oprettelsen af Halloween tradition. Mange af de Halloween traditioner, som vi kender i dag er afledt af tidligere skikke. Men nogle af disse traditioner er vokset til at være mere populære. Lad os se på nogle af nutidens mest elskede Halloween skikke:

Trick eller behandling er en gammel tradition fra Halloween. Det er blevet vedtaget af mainstream kultur af både filmindustrien samt utallige tv-shows, der er dedikeret til det. Denne Halloween tradition opfordrer børn til at narre eller behandle andre børn ved at give dem små godbidder, som regel slik. Nogle børn klæder sig ud som spøgelser eller hekse. Forældre opfordrer deres børn til at narre eller behandle og endda give dem mulighed for at holde godbidder som et tegn på lykke. Men hvis du føler dig eventyrlysten, kan du oprette din egen Halloween kostumer til at “trick eller behandle” hele familien.

Spøgelser og nisser er de mest kendte spøgelse kostumer til Halloween. Du kan enten være et traditionelt spøgelse eller en uhyggelig version. Eller du kan gøre begge dele. Det klassiske spøgelse klæder sig ofte i et lignende kostume som et spøgelse og har en spøgelsesagtig maske samt en kost. Du kan også klæde dig ud som monstre eller i sort og grøn. Disse monstre er udstyret med tilbehør som glødende øjne og drilagtig smil.

Selvom ikke alle spøgelseskostumer følger den traditionelle spøgelsesagtige rute for et spøgelseskostume, er der nogle, der har valgt en anden rute. Der er mange muligheder for folk at vælge at skildre noget mere skræmmende end et fugleskræmsel. Dette giver dig mulighed for virkelig at legemliggøre den skræmmende aspekt af Halloween. Du kan vælge at være et skelet, et glasøjet skelet eller enhver anden Halloween-passende karakter. Ligegyldigt hvad kostume du vælger, uanset om du er et skelet eller en anden Halloween-perfekt væsen vil du opdage, at iført skelettet jakkesæt er sjovere end nogen anden kostume.

Hvis du er på udkig efter mere traditionelle Halloween kostumer, der er en bred vifte af muligheder her. Den kinesiske Ghost er et populært kostume i kategorien orientalsk handel. Disse kostumer fås i mange størrelser og er lavet af holdbare stoffer, der let kan rengøres. De kommer også i en bred vifte af stilarter og farver. Mange muligheder er tilgængelige for orientalske Halloween kostumer, såsom ansigtsmaling og masker.

Du kan også finde en række Halloween kostumer til børn på forhandlere, der specialiserer sig i tilbehør og tøj til børn, hvis du foretrækker noget mindre traditionelt. Der er traditionelle kostumer som spøgelset og lægen. Men du har også muligheder for mere sjove eller sexede outfits, såsom pirat, fe prinsesse, og drilagtig robot dragter. Der er mere realistiske muligheder, såsom Star Wars kostumer. Disse kostumer har fuldt justerbare bodysuits med udskiftelige vinge, hjelm, handsker og bukser. Du har mange muligheder. Der vil være et kostume, der passer til dit barn, uanset deres interesser.