Offshoring amerikanske arbejdspladser et problem for nogle, en velsignelse for andre.

Punkter at huske på, når man overvejer en kreditor for offshoring amerikanske arbejdspladser
Som med overførslen af eventuelle jobrolle og funktioner, er arten af offshoring (overflytter tjenesteydelser til en ekstern placering og eksterne tjenesteudbyder til at benytte en konkurrencefordel) også behæftet med en vis risikoniveau, der kommer støt i hælene på indlysende værdier. En udenlandsk baseret virksomhedsejer skal således være opmærksom på potentielle risici forbundet med offshoring amerikanske arbejdspladser (f.eks. oplevelse af kreditoren, dokumenteret ekspertise og pålidelighed, evnen til at forvandle forretningsmodel planlægning til højt niveau forvaltning og optimering, katastrofehåndtering og sikkerhedsteknologi af den bedste kvalitet osv.) til at benytte bedste kvalitetstjenester fra en oversøisk leverandør.
Business ejere opsat på offshoring amerikanske arbejdspladser til udviklingslande rådes derfor til forskning deres valgte leverandør og besøger dem mindst en gang for at tjek infrastruktur, teknologi og arbejdskraft kapaciteter, udover at gøre en grundig værdi og risiko vurdering.
Vælge en leverandør, baseret på hans viden om offshore outsourcing teknikker og strategier, og hvor godt han kan oversætte dine forretningsmæssige mål i et konkret, tilpassede levering forretningsmodel, ikke blot de omkostninger-nedskæringer han tilbyder.
Hvis det er muligt, bør en udenlandsk virksomhedsejer overvejer offshoring amerikanske arbejdspladser deltage i mindst en bly gruppe workshop udført af sælgeren at skitsere de professionelle talenter i hans team og arbejde sammen med ham at sikre, at tjenesteyderen har mulighed at analysere og udvikle givet anbefalinger til konkrete leverancer.
Den valgte tjenesteudbyder skulle kombinere en række ønskelige træk, herunder komplet rådgivning og ledelse tjenester støtte til offshoring amerikanske arbejdspladser på tværs af forskellige brancher og niveauer, sikre glat og strategisk integration af interne ressourcer med nøjagtig evaluering af offshoring proces levedygtighed, vejlede klienten om prioritering af offshorable aktiviteter og hjælpe med at vælge den perfekte offshoring model for hans virksomhed.
Skyd en e-mail til og lære af lederne, selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.