Øge medarbejdermoral med en spændende eventyr teambuilding event!

Selskaber med et anfald af lavt medarbejdermoral bør arrangere spændende teambuilding events for at vende tingene rundt. Afhængigt af virksomhedens budget rådighed er der masser af teambuilding aktiviteter, der kan gennemføres. Corporate begivenhed planlæggere kan organisere en tur til en udvej og køre et utal af gruppeaktiviteter, der fremmer samarbejde mellem kollegaer.

Hvad er nogle af de teambuilding ideer, der ville gøre begivenheden en succes? Infusion af en følelse af eventyr og sjov ville være det ultimative mål med disse firmaarrangementer. At organisere en paintball begivenhed fremmer teamwork, samarbejde og konkurrence blandt holdkammerater og modstandere. Andre team building aktiviteter, der ville være egnet ville være skattejagt eller endda kano eller kajak. Bortset fra at, specialiserede eventyr teambuilding retreats med forhindringsbaner kunne vise sig for at være ideel for en corporate begivenhed.

Nogle af de fysiske udfordringer her omfatter abe barer, slugt crossing, klatring vægge, dæk løber og rustfrit stål kabler. Deltagerne kan grupperes i hold og opfordres til at konkurrere mod hinanden. Med dette, kan elementer såsom samarbejde og teamwork indarbejdes i gruppen under teambuilding arrangement.

En anden form for teambuilding såsom geo-caching aktivitet benytter en kombination af naturlige og teknologiske elementer i en blandet by- og landområder miljø. Med et grundlæggende koncept, det er noget lignende til den fantastiske Race, deltagerne får spor for at finde det næste spor skjult i caches i en by eller park område. Således, logik, viden, samarbejde og teamwork vil alle nødt til at blive sat på plads for at dechifrere spor og gå videre til den næste placering. Kort og GPS-enheder er fastsat til hold retningsbestemt bistand.

Geo-caching teambuilding programmer kan omfatte fysiske udfordringer såsom langrend, korte gåture gennem byen eller parker, eller endda cykling eller roning. Afhængigt af formålet med den corporate begivenhed, vil fysiske elementer bidrage til at øge sværhedsgraden af geo-caching aktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.