Sådan vælges en dobbeltseng

En dobbeltseng er lidt større end en tvilling. Dens bredde kan variere fra 60 tommer til 76 tommer. Denne seng er perfekt til en voksen, der har brug for mere plads. En dobbeltseng kan være en mulighed for en person, der har brug for mere plads og ønsker at dele den med deres partner. En dobbeltmadras kan være mere behagelig for flere personer. Det er afgørende at have en madras, der passer lige til dit helbred. Dette er nogle tips, der hjælper dig med at vælge den rigtige madras.

Senge i fuld størrelse: En seng i fuld størrelse måler 54 tommer i bredden og 75 tommer i længden. Det giver 27 tommer soveplads pr. Individ. Det kan placeres i et mindre rum uden at føle sig trangt. Sengen i fuld størrelse er lidt mindre end queensize-størrelsen. Denne mulighed er fantastisk, hvis du ønsker at spare plads, men ikke ønsker at bruge mere til en dronning-størrelse.

En dobbeltseng er bedre end en enkeltseng – køb seng på afbetaling. En dobbeltseng passer til to voksne med gennemsnitlig højde, men en dobbeltseng er for stor til små værelser. Folk, der ofte flytter hjem eller bor i små lejligheder, rådes ikke til at bruge en dobbeltseng. For dem med en høj omsætningshastighed er dobbeltsenge muligvis ikke det bedste valg.

Seng i fuld størrelse: Mens en dobbeltseng kan rumme to personer, er en seng i fuld størrelse ikke praktisk til at rumme to voksne. Det giver kun mulighed for en person at sove på det, og størrelsen er kun 27 tommer ved 75 tommer. Dette efterlader lidt plads til to personer. To personer kan ikke indkvarteres i samme seng. Det er bedst at få en madras i dobbelt størrelse. En seng i fuld størrelse fungerer bedst, hvis du har begrænset plads.

En dobbelt størrelse madras er en, der er dobbelt så stor som en queensize-madras. Den er cirka 54 tommer bred og 75 tommer lang. Der er to størrelser: en lille dobbeltseng og en lang dobbeltseng. Dobbeltsenge er et godt valg for dem, der har brug for mere plads end queensize-størrelsen. Sørg for at måle madrassen, før du køber den.

Queensize-senge er de bedste til to. Det er den bedste størrelse, der passer ind i et soveværelse. Fordi det er mindre, behøver du ikke ofre noget plads i dit soveværelse. En dobbelt størrelse madras gør det mere behageligt for folk med forskellige kropsstørrelser. En dobbeltseng kan købes til hver person. En queensize-seng er mere rummelig end en dobbeltstørrelse.