Sådan får du billigt en mere spændende garderobe

Er du blevet træt af din nuværende garderobe, men føler du ikke, at du har råd til at forny garderoben? Så fortvivl ej, der er nemlig rigtig mange muligheder for at finde flot tøj til en rigtig billig pris. Hvordan kan du læse mere om nedenfor i denne artikel af kviklanet.

Ryd op i din gamle garderobe

Det første du bør gøre, er at få ryddet op i din gamle garderobe. Hvad skal smides ud, og hvad skal gemmes? Årsagen til at du bør rydde op i dit gamle tøj er, at du kan sælge det eller bytte det. De penge du får ind for det, kan du købe nyt tøj for.

Genbrugsbutikker

Rigtig mange køber i dag second hand tøj, og der er derfor rigtig mange butikker. Der er både de mere high-end second hand butikker, ligesom der også er de klassiske Blå Kors og Røde Kors butikker. Det er ikke altid, du kan finde noget her, men af og til kan du være heldig at finde relativt ubrugte mærkevarer til en rigtig god pris. Der findes på det sociale medie Instagram en lang række second hand profiler, hvor du kan købe meget fint tøj til en fornuftig pris.

Køb tøjet på udsalg

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe nyt tøj, når det er på udsalg. Fordelen ved det er, at du får nyt og ubrugt tøj, men det vil typisk stadig være noget dyrere end at købe det brugt. Særligt hvis du gerne vil købe de lidt dyrere mærker, kan du ofte gøre gode besparelser, når der er udsalg.

Bytte

En anden mulighed mange ikke tænker over, er at du kan bytte dit tøj med andre. Måske har du en eller flere gode venner/veninder, der gerne vil have fat i noget af det tøj, du er blevet træt af at gå med og omvendt. Det gode ved det er, at det ikke nødvendigvis behøver at koste noget. Det er kun, hvis der er stor forskel på prisen.

Lån penge og giv garderoben nyt liv

Hvis du ikke er tiltrukket af de ovenstående muligheder, kan du selvfølgelig også købe tøjet nyt. Hvis du ikke har penge til det her og nu, kan du mange steder købe tøjet på kredit, eller også kan du låne penge til nyt tøj. På nettet findes der et hav lånefirmaer, der har været på markedet i mange år. Før du låner penge til nyt tøj, skal du selvfølgelig være klar over, at sådan et lån ikke er uden omkostninger. Særligt små forbrugslån kan godt have en høj ÅOP, ligesom løbetiden godt kan være kort. For at være sikker på, at du har råd til at låne penge, kan det være en fordel at lave et budget, før du låner.