Ultimative fluefiskeri eventyr

Er du i en søgen efter fremragende fluefiskeri steder i verden? Hvis du tænker på at rejse rundt i verden søger efter det bedste sted at gøre dine stemmer slagtilfælde og slynge din linie, så Søg ikke mere. Der er nogle steder, der er simpelthen ikke kan ignoreres for deres høje kvalitet fluefiskeri erfaringer. Denne artikel vil give dig ideer hvor du kan nyde din flue fiskeri ferie. Nyd skønheden i vandet og spændingen ved at fange de store fisk.

Sammen med Mexico, nyde fluefiskeri fra en fjern ø lejr escapade eller en afslappet kabine ophold. Vinter, forår, sommer og efterår er ideel til en bonefish fangst- og arbejdstilladelse på himmelfart Bay flats. Isla Holbox Tarpon flats være ligeså godt en fantastisk fluefiskeri destination. Med et meget lille pres i fiskeri funktioner Isla Holbox kæmpe tarpon, der er meget nemmere at tiltrække med en flue end dem i Florida. Det er beliggende på den nordlige del af Yucatán-halvøen. Du kan have dag ture fluefiskeri rundt Cancun eller Playa del Carmen eller have det sjovt fluefiskeri nord for Cancun tæt på Isla Blanca.

Argentinas Patagonia tilbyder en mulighed for dig at gå fluefiskeri i vinterhalvåret. Denne region giver et udvalg af camping eller hytte ture. Den nordlige del af Argentina har de varmeste og nye fluefiskeri spillesteder.

Kysten af Belize har fluefiskeri trykt over det hele. Denne kystlinje funktioner en full-service kahytter, resorts, lodges, fjern ø lejre og budget ture, der vil gøre en stor familie fluefiskeri ferie. Belize er uovertruffen til at give perfekte fluefiskeri erfaring med ideelle værelser og ydelser til ikke-fiskeri lejr medlemmer.

I år, har Bahamas været rede til fluefiskeri aficionados. Costa Rica og til Amazonas regnskove har også særskilte fluefiskeri eventyr. Fisk af enten kyst er af world record anvendelsesområde, tarpon og sejlfisk og marlin på østsiden og Westside henholdsvis. I Brasiliens Amazon skål er fyldt med eksotiske fisk, at flash fluer og bizarre dyr, der vil underholde dine øjne.

Christmas Island har været en af de bedste bonefish destinationer. øen er beliggende langs side ækvator, som indebærer, at vejret er præcist det samme hele året rundt. Du kan finde store masser af knogle fisk 2-5 pounds i gennemsnit. Denne ø henvender sig til alle fiskeri fanatikere og giver dig ubegrænset timer med din guide, gratis og der er flere muligheder for at fiske de lejligheder, du ønsker.

Chile er en fantastisk mulighed for en ferskvands rejse i løbet af vinteren i USA. Regionen tilbyder en cirka 3.000 privat hektar for ferien fluefiskeri. Chile har et enormt antal brune, steelhead, regnbuer, såvel som brook ørred, hav køre brun, konge laks og Atlantic salmon.

Prisen på flybilletten til Rusland er det værd. Landet er virkelig den sidste frontlinje for uberørt ørredfiskeri. En region i Rusland, kaldet Kamtjatka, har adskillige numre for store, vilde regnbuer og char, at pludre tørflue hele sommeren lang.

Online sites som Ed Blank eventyr på flue giver en overkommelig fluefiskeri ture til fjerntliggende områder rundt om i verden, der har store mængder af cool fisk. Så hvis du virkelig elsker fluefiskeri, Forkæl dig selv til disse vidunderlige verden af fluefiskeri eskapader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.