Ikke Krishna Bevidsthed Tilstrækkelig For Alle?

billedet til venstre viser også en tredobbelt køjeseng med en metallisk ramme – som du kan se af den stil af de rammer, der gør dem egnet til de fleste hjem og let at rengøre og vedligeholde, hvis de bliver placeret i et barns soveværelse. Hvad Størrelse Er En Dobbeltseng? Køb direkte til HALV PRIS Dobbelt Køje-senge,Designer-Baby Cots,Enkelt Senge,Slæde Senge og Møbler på BCS Importører,Producenter og Nationale Leverandører, til de Møbler Butikker. Sammenlign og se vores udvalg i kvalitet,tykkelse,styrke og pris! ‘ll slå dem, på bulk-eller en gros-pris-strukturer, som vi tilbyder til Bulk kunder , Møbler Butikken Detailhandlere, eller Vandrerhjem osv !

Men, gæstesenge i dag tilbyder pladsbesparende løsninger, der stadig tilbyder en god nats søvn. Bemærk: i Modsætning til vores ANDRE eksklusive MASSIVT TRÆ Dobbelt Køjeseng,som nedenfor, disse entry level Massivt Fyrretræ Køjesenge, er ikke 100% sand papir / slebet ned til en minutiøst glat finish, derfor kan vi tilbyde disse PINE Køjesenge på disse Latterlige lave og konkurrencedygtige priser! Leder Overskydende Produktion Særlige , nu sælger direkte til private : Matchende Massivt Fyrretræ, Træ Piedestaler i 1 skuffe, Nu R850 (klare naturlige lak) og R950 i maticulousy sprøjtes hvid og mahogni-finish, der komplimenterer de fleste laminering gulve.Investerer i massivt træ.

Queen Quilt, foot of mattress

der Findes i solid hvid,mahogni -, kalk-vask (hvid sprøjtes,hvorved træ, korn, viser stadig under den hvide maling) og i Fantastiske Naturlige Klart Pine Lak til at matche de fleste laminering gulve! Nogle konkurrenter hånd male og gøre en meget naturligvis spray eller ru træ ujævn finish, på grund af entry level hånd maskiner. Eller male det hvidt dig selv, for det fantastiske interiør dekoration effekt! Mange af disse overvejelser er enkle at udføre og vil hjælpe dine gæster til at føle sig udhvilet og glad, når de vågner op næste dag. Tre kvarter senge behøver ikke tage for meget plads, men er elsket af starfishes og log sveller ens.

Tag det trækker ud gæsteseng (billedet) – dette bed er normalt en enkelt, men med et par små ændringer, halvandenmandsseng der vil konvertere til et behageligt (og stor) dobbelt velegnet til en god nætter søvn for to. Gæsteseng, og vi har alle opholdt sig i en, på andre folks hjem, om du er deltager i en begivenhed eller bare på besøg i løbet af en ferie. Lofter er malet hvide med bjælker, der kører på tværs. Bemærk venligst : Dette Designer Importerede Sort Stål køjesenge,er primære til privat brug , selvom disse bed baser er forstærket med et ekstra stål bar, der kører parallelt med seng, det er ikke anbefales til Børnehjem eller Hostel brug,idet der efterretning om, at de unge ville hoppe / party på disse senge, uden 24 / 7 opsyn af en voksen .

Som et udgangspunkt for Børnehjem eller Vandrehjem, købe vores FORSKELLIGE i huset er fremstillet i Stål og Træ køjesenge, med ekstra forstærket barer (ekstraudstyr) ,hvorved ALLE i vores hus fremstillet af stål eller træ køjesenge giver mulighed for at tilføje yderligere forstærket barer til disse bed baser, for EKSTRA STYRKE og TVÆRGÅENDE STRUKTUREL STØTTE. Vores Grundlæggende Stål Klassisk Ekstra Stærk hostel / børnehjemmet – hær, dobbelt køjeseng. Placere din senge i den placering, du har valgt, at dobbelt kontrollere, at de er i niveau, og begynder at fylde dem med snavs. Der er mange ting, du kan gøre for at gøre en gæster et behageligt ophold, og denne liste er ikke udtømmende. Jeg har tænkt over det en masse for nylig, og her er et par ting, der er vigtigt, efter min mening.