Hvordan man kan ansætte en Voice Over Talent

Det er ikke bare reklamer på tv og radio, der har brug for aktører til at læse oplysninger off-kamera. Der er et utal af måder at bruge stemmen til at uddanne, informere, guide, underholde og, selvfølgelig, sælge. Steder hvor du kan bruge voice over talent omfatter PowerPoint præsentationer, uddannelsesvideoer, e-learning-kurser, flash introduktioner, voice mail hilsner, på hold reklamer og hjemmeside lydbeskeder.

Så kig på dine medier og hvis du ønsker at tilføje nogle zip til dine præsentationer derefter finde en kompetent voice over talent. Her er afgørende skridt, at du skal tage for at få den rette stemme for dit job.

1. Søg efter en Voice Over Specialist Online

Du er på udkig efter den perfekte stemme. Hvor kan du finde det? Hvis du er en stor virksomhed eller et reklamebureau vil du sandsynligvis vende til et stort talent agentur at tilbyde voice over talent til dit projekt. Alternativt, store bureauer og virksomheder bruger Dette site feeds en beskrivelse af dit behov for alle de store organer.

Men hvis du er en lille virksomhed vil du ikke kunne råd til de Unionens gebyrer, der er føjet til omkostninger til leje af aktører og stemme talent gennem et agentur. Din bedste alternativ er at søge online efter en free-lance stemme over specialist.

Voice 123. com og InteractiveVoices.com er de to vigtigste støbning portaler for voice over. Den gode nyhed om disse websteder er, at der er tusindvis af stemmer på ét sted. Den dårlige nyhed er, at der er tusindvis af stemmer på ét sted!

Problemet er naturligvis at finde den stemme, der er bedst for dig.

Stemme over portaler har en filtrering værktøj, så du kan finde mennesker, som har ISDN eller hjem MP3 studios, som kan gøre børn stemmer eller ældreboliger stemmer, osv. Men fordi disse websteder er så store, kan enhver, der nogensinde har ønsket at gøre voice over, uanset om de har talent, tilmelde dig og tilstoppe din indbakke med deres dårlige auditions.

Du kan udvide dine valg ved at søge på Google eller Yahoo for “voice over talent.” Denne søgning vil bringe op top kvalitet stemme over aktører sites. Normalt den meget vellykkede stemme over kunstnere bruge ikke stemmen via portaler nævnt ovenfor, men stole bare på mund til mund og den trafik, der kommer til deres godt rangeret websteder.

Jeg har været at gøre stemme 20 år her i Los Angeles, og jeg stole på søgemaskinerne til at bringe mig alvorlig klienter. Så gennemse websteder og e-maile dem, som du ønsker at audition for dit job.

2. Når du har fundet mange stemmer, skal du vælge den bedste.

Når business folk træder ind i en hybrid verden af kunst og business, de har brug for en måde at få øje på, hvad de leder efter.

Bare fordi en stemme lyder glat eller virkelig dyb, betyder ikke det vil være rigtigt for dit projekt. Hvem er dit marked? Hvad de lyder? Det er et godt udgangspunkt. Find en stemme, der lyder som dit marked.

Når du gør det, at det næste spørgsmål er, de lyde som de ved, hvad de siger, når de læser din kopi? Er de overbevisende? Er de naturlige? De Følg din rutevejledning? Hvis du sagde i din audition anmodning “behøver du at være afslappet” og deres optagelse har dem kan fed og larmende, så du undgå dem.

3. Bestem hvis kvaliteten af deres hjem optagelse er op til professionelle standarder. En god stemme registreret dårligt hjælper ingen.

Når du har afklaret disse ting, vil det rigtige valg være synlige.

Endelig er det sidste skridt at forhandle en pris.

Sure, nogle voice over talent vil arbejde for $50. Hvis du finder en god voice over talent, der vil arbejde for at, derefter var deres audition held, ikke talent. Enhver voice over talent værd deres salt normalt fungerer for gebyrer, der svæver lige under EU ‘s mindstesatser. Dine besparelser kommer fra ikke at skulle betale residualer, agenturet provisioner og bidrager til pensions- og sundhedsydelser. Du kan finde Unionens minimumsbeløb på

Og sidst men ikke mindst være rart af talent. De arbejder alene i mørke kabiner hele dagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.